IV Trobada Country Sabadell (25/04)

El pasado 25 de abril, se celebro la IV Trobada Sabadell / 1er Memorial Pere Barriuso.

Desde la asociación, nos han hecho llegar este comunicado para su publicación:


Volem agrair a totes les persones que van estar Diumenge a la Plaça de l’Argub, i a totes aquelles que no hi van poder ser per circumstàncies alienes a la seva voluntat, però que ens va arribar el seu suport.

Gracies a tots vosaltres, el Diumenge va ser una Trobada molt especial, emotiva i alegre.

Una persona pot saber l’estimació que senten per ella, quan els amics li retre’n homenatge. Podem dir sense equivocar-nos que en Pere, segur que seria molt feliç en veure tants amics que en el seu record ens varem reunir.

I que tal i com a Ell li agradava, ens ho passéssim be, gaudint del ball, la musica i la companyia.

Disculpeu-nos si hi va haver quelcom que no estigues prou be, intentarem millorar-ho. De totes maneres ha estat un repte que varem agafar amb molta il·lusió i que continuarem any rere any, perquè La Trobada country de Sabadell, Memorial Pere Barriuso, compleixi anys, i sigui el lloc on la gent del Country es senti com a casa.

També agrair a en “Vander”, la Diana i l’Adam, que poguéssim gaudir d’un gran equip de so, i unes musiques amb un Disc-jockey Excepcional

A Tots el Honky-Tonks i Locals de Country, la difusió de la Trobada.

A tots els Grups, Associacions de Country, Professors, Instructors, per el seu suport, al venir de tots els punts de Catalunya. Demostrant un cop mes, que el Country ens uneix i junts podem fer possible el que ens proposem.

Per últim, un agraïment especial, per en Xavi Morano i la Mari Carmen Garre de Vadecountry, Que han fet una tasca impressionant amb molt de carinyo per aquesta Trobada.


Gracies a tots i cadascun de Vosaltres.



Associació Country Sabadell, Amics Pere Barriuso.

 

Follow us on Twitter