Country Line Dance Sense Fronteres

Aqui transcribimos un mail recibido de Country Line Dance Sense Fronteres, asociacion sin animo de lucro


Hola amics del grup “Country Line Dance sense Fronteres”:

Com alguns de vosaltres ja sabeu, ens hem constituït com “associació sense ànim de lucre”, donat l’èxit que està tenint la nostra tasca i la quantitat de ballades que ens esperen.

Es feia necessari crear l’esmentada associació i constituir una junta de manera que ens poguéssim repartir las diferents tasques i poder decidir entre més persones, tot el que el dia a dia comporta i les diferents decisions que s’han de prendre.

Per tant hem pensat que, com a qualsevol associació, els diferents membres puguin tenir també la condició de socis de la mateixa.

Ser soci de “Country Line Dance sense Fronteres” ha de representar per la pròpia persona un orgull de ser-ho, per la activitat de voluntariat que duem a terme i el tipus de persones a la que ens dirigim amb aquest ball i aquesta musica que tots tant estimem.

A més a més, la Junta del grup també ens estem movent per aconseguir uns avantatges addicionals per als seus socis. En aquests moments ja podem afirmar que La Boutique del Country de Sabadell que sempre ha estat al nostre costat, s’ha compromès a fer un 5% de descompte en tots els seus articles no rebaixats. Agraïm aquest detall d’aquesta magnifica botiga que, com ja sabeu, té els seus preus normalment molt ajustats.

També volem oferir al socis un cost mes econòmic tant en els viatges que fa el grup en autocar com en el tema de vestuari.

La quota de soci es de 10 euros l’any. Considerem que es un preu molt simbòlic i que al grup l’ajudarà moltíssim per fer front a despeses que hem de dur a terme com equip de musica, plana web, regals que lliurem als llocs on ballem, etc

Si voleu donar-vos d’alta, només teniu que fer un ingrés a La Caixa, compte nº 2100 1076 64 0100718843 i identificar-vos amb el vostre nom i tot seguit us farem arribar el carnet de soci per mail que us acreditarà com a socis de “Country Line Dance sense Fronteres”

Moltes gràcies.

CLDSF
Country Line Dance sense Fronteres

Follow us on Twitter